Sobota 20. dubna 2024
ikona hodiny18. 11. 2022 09:11

Nová platforma přibližuje možnosti globálních investic

Nadnárodní investiční klub Royal Capital Club postupně rozšiřuje své aktivity napříč světem. V těchto měsících jde naproti evropským investorům prostřednictvím spuštění platformy Royal Market. V rámci Royal Capital Clubu zahájila svou činnost také nová platforma Royal Digital, která má členům pomáhat s orientací v komplexním prostředí mezinárodních investic, a to jak v tradičních fiatových měnách, tak v jejich následné digitalizaci. Právě tato platforma zahrnuje mimo jiné i projekt Royal Broker.

Michal Hoblík autor

Foto: IC group Nová globální investiční platforma Foto: IC group

„V okamžiku, kdy se člen Royal Capital Clubu rozhodne některou z investic společně s námi realizovat, onboarduje se i do regulovaného prostředí. Vstupní branou do regulovaného finančního prostředí, které zprostředkováváme, je slovenská akciová společnost Investin (brandové označení Royal Broker). Tato společnost umožňuje klientovi kompletní onboarding a na něj navazuje celá paleta finančních služeb, které stále probíhají pod kontrolou regulace,“ sdělila manažerka projektu Royal Broker Zuzana Stehlíková.

Platforma Royal Market je z pohledu investorů prvním „meetpointem“ pro svět finanční edukace a investičních příležitostí. Toto online prostředí umožňuje čerpat informace o jednotlivých investičních projektech včetně těch budoucích, neustále se vzdělávat  a taktéž přímo investovat. Potenciální zájemci o tyto služby musí být součástí Royal Capital Clubu, podmínky vstupu jsou součástí informací o platformě.

„Projekt Royal Market je jedním z exkluzivních produktů nadnárodní poradenské skupiny IC Group v rámci jejího prestižního programu Royal Capital Club. Členové klubu mohou těžit z výhod robustnosti a globální povahy našich projektů, což je v této nejisté době zásadním benefitem. Tyto přesahy společně se stabilitou, která je zaručena královskými rody, nám dodávají exkluzivitu na finančním trhu,“ dodal prezident Royal Capital Clubu Martin Klouček.

Sdružování odborníků v oblasti investic s mnohaletou zkušeností je alfou a omegou platformy Royal Market, která je popisována jako tržiště investičních produktů s důrazem na dokonalý servis směrem ke klientovi. Celý proces se digitalizuje tak, aby byl pro klienta co nejjednodušší, všude dostupný a zcela transparentní. Technické řešení je v neustálém procesu zlepšování na pozadí a je dostupné jak pro užití v mobilní aplikaci, tak i desktopové verzi, podléhající nejpřísnějším bezpečnostním předpisům a opatřením.

V rámci platformy vzniká unikátní prostředí, které sdružuje právě odborníky s mnohaletou zkušeností, investory a partnery se záměrem poskytnout jim vzdělání a možnost přístupu k informacím o investicích v rámci Royal Capital Clubu – ten zastřešuje investice v sedmi oborech, a to od tradičních až po ty méně zavedené tak, aby výběr zapadl do portfolia každého z klientů.

Součástmi Royal Market jsou i projekty Royal Education a Royal Market Network

Royal Education poskytuje edukaci na základě jedinečných informací z oblasti investování přímo od královských rodin, jakožto zakládajících členů a zkušených správců rodinných majetků, ale také od předních odborníků s mnohaletými zkušenostmi a praxí. Online kurzy napříč jednotlivými investičními tématy spojují tradice s moderními fintech přístupy a kladou si za cíl kvalitně a efektivně vzdělávat v oblasti investic.

„Na tomto základě by měl klient získat detailní přehled o investičních programech Royal Capital Clubu, a také by si měl osvojit vlastní metody, které mu budou fungovat. Následně, díky Royal Marketu, mu je umožněna investice po boku malajsijské královské rodiny do investičních fondů a vybraných investičních projektů právě dle jeho vlastních preferencí. Ke každému investorovi přistupujeme jako ke zcela jedinečnému a dle toho mu také poskytujeme na míru i servis. Royal Market Network pak sdružuje síť obchodních partnerů za účelem edukace a individuální spolupráce tak, abychom poskytovali servis nejvyšších kvalit dle celosvětových kritérií,“ doplnila manažerka Royal Market Andrea Prchalová.

Zakladatelem Malajského královského investičního fondu (Royal Invest Fund of Kelantan – RIFK), je královská malajská rodina v čele s králem Muhammadem V. Garantem a poskytovatelem projektů Royal Education a Royl Market je platforma Royal Capitl Club, která je postavena na základech a zkušenostech dalších královských a aristokratických rodin a mezinárodní investiční a poradenské skupiny IC Group.

Články autora Michal Hoblík

Nejnovější články

Analýzy
Lidé míří za gastro zážitky, i když stojí víc

Souhrnné tržby gastro podniků dosáhly za první kvartál...

Restaurace svými tržbami odpovídají průměru celého gastra. Ovšem...

Zatímco v roce 2019 tvořily prodeje hlavních jídel během...

Průměrná obědová útrata v restauraci je nyní 224...

Podíváme-li se pouze na období posledních týdnů, je...

„Velikonoce letos opravdu zafungovaly dokonale. Moje rada provozovatelům...

V úvodu jara se nejvíc dařilo podnikům ve Středočeském...

V podstatě to ilustruje vývoj v celém prvním čtvrtletí, kde...

„Důvody, proč tomu tak bylo, můžeme jen odhadovat....

Analýzy
Češi nechtějí odejít za prací do zahraničí

Důležitou roli při rozhodování ale hraje rodina –...

Lidé jsou nejvíce otevřeni přestěhovat se za prací...

V Česku a Severním Makedonii je téměř polovina...

Důležitým faktorem při zvažování konkrétní nabídky není jen...

„První tři země v Evropě, do kterých to...

Ve střední Evropě, na Balkáně a v regionech...

Naopak největší překážkou práce v zahraničí je dlouhodobé...

Poskytovatel náborových služeb Alma Career uskutečnil průzkum ve...

Expertní pohled
Digitalizace v rámci nového stavebního zákona je příležitostí

Celý systém čekají velké změny včetně přechodu na...

S digitalizací systému úzce souvisí zavedení Portálu stavebníka,...

Nejnovější Aktuality

Aktuality
Jak připravit firmu na AI a digitální budoucnost?

Pátý ročník Digital Transformation Summitu proto přinese nejnovější...

Srdcem Digital Transformation Summitu (DTS) budou ukázky konkrétních...

DTS letos otevře Krzysztof Krecikij, Salesforce Regional Director...

Aktuality
Komora pomůže podnikatelům s elektronickým daňovým přiznáním

Hospodářská komora proto spustila na webové stránce www.komora.cz/dane/ návody,...

„Digitalizace musí být k uživateli přátelská a přinášet...

Aktuality
Největší logistický kongres v ČR se blíží

Logistika a doprava patří mezi nejdůležitější pracovní úkony mezi...

Všechny zmíněné faktory představují příležitost pro spojení s loajální...

Velký kongres EASTLOG, který se bude konat 30....