Sick days jako benefit může využívat 30 % českých zaměstnanců
6. 1. 2025 14:57Situace na trhu práce si žádá zavádění nejrůznějších nadstandardních benefitů, kterými se zaměstnavatelé snaží získat a také udržet své zaměstnance....
Vláda dnes rozhodla o dalších protipandemických opatřeních. Gastronomická sekce HK ČR na ně reaguje třemi zásadními požadavky.
Za Gastronomickou sekci Hospodářské komory reakci podepsali Tomáš Prouza, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR, Luboš Kastner, člen představenstva AMSP, Kateřina Holnová, výkonná ředitelka Apron, Václav Stárek, prezident Asociace hotelů a restaurací ČR, Aleš Svojanovský, prezident České barmanské asociace, Jiří Roith, prezident Českého gastronomického institutu a Martina Ferencová, výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven.