Sick days jako benefit může využívat 30 % českých zaměstnanců
6. 1. 2025 14:57Situace na trhu práce si žádá zavádění nejrůznějších nadstandardních benefitů, kterými se zaměstnavatelé snaží získat a také udržet své zaměstnance....
Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie představí novinky tuzemských i zahraničních firem ve dnech 29. září až 1. října. Na výstavišti PVA EXPO PRAHA se ve dvou halách výstaviště sejdou výrobci, dodavatelé i odborníci a představí trendy napříč odvětvími segmentu HoReCa.
FOR GASTRO & HOTEL se po roce vrací na PVA EXPO PRAHA, kde představí expozice značek, výrobců, dodavatelů i odborných organizací. Široké spektrum produktů i služeb bude zahrnovat novinky a trendy oblastí pohostinství, hotelnictví i potravinářství. Na své si přijdou jak profesionálové, kteří budou mít možnost uzavírat výhodné kontrakty, tak milovníci jídla, nápojů i gastronomie.
Portfolio hned dvanácti firem nabízejících české potraviny na své expozici představí Státní zemědělský intervenční fond. Návštěvníci veletrhu se seznámí také s vybranými výrobky, které se pyšní označením národní značkou kvality KLASA nebo značkami Regionální potravina a BIO. A kdo si potrpí na asijské speciality, ocení nabídku vietnamských produktů, kterou do Letňan přinese vietnamská ambasáda. Nebudou chybět ani kulinářské show, přednášky či módní přehlídka profesních oděvů. Koho zajímá profesionální gastronomie, inspiraci a rady odborníků může načerpat na KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL, který se koná první a druhý den veletrhu 29. a 30. září v Kongresovém sále výstaviště.