Pátek 21. června 2024
ikona hodiny14. 6. 2024 11:57

Vyladěný event jako vizitka vaší společnosti

Konference, kongresy, školení či workshopy. Firemní eventy mohou mít různou podobu i velikost. Všechny ale mají společného jmenovatele: plánování. Na co si při něm dát pozor a čemu věnovat pozornost?

Veronika Zákružná autor

Foto: Resort Darovanský dvůr Ideální místo pro teambuilding i event . Darovanský dvůr Foto: Resort Darovanský dvůr

Odborné eventy jsou bezpochyby nezbytné pro další rozvoj, získání know-how i networking v každé společnosti, která nechce stát na jednom místě. Nesmíme ale zapomenout ani na teambuilding, který, když je pečlivě připravený, funguje jako skvělý tmel celého týmu.

Resort Darovanský dvůr

Kouzelné místo v samém srdci přírodního parku Horní Berounka, oblíbené pro pořádání firemních akcí s perfektním golfovým hřištěm a skvělou dopravní dostupností (20 min z Plzně, 45 min z Prahy).

Za poslední roky resort postupně prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která vyvrcholila letos v zimě novou recepcí, lobby, hotelovou restaurací a barem včetně moderních konferenčních a společenských sálů.

A co zde najdete?

  • Moderní kongresové centrum s kapacitou 300 osob. Multifunkční prostory pro pořádání kongresů, školení, teambuildingů a dalších firemních akcí se špičkovým zázemím.
  • 27 jamkové golfové hřiště se třemi devítkami Panorama, Svatá Anna a Jezírka s celoročním provozem.
  • 102 hotelových pokojů s výhledem na historické nádvoří se stoletými kaštany nebo na golfové hřiště.
  • Hotelová restaurace s lobby barem a venkovní terasou.
  • Luxusní wellness centrum vybudované ve stylu Antických lázní.
  • Venkovní i vnitřní sportovní vyžití (fotbal, plážový volejbal, tenisové kurty, venkovní krytý bazén, turistické a cyklistické stezky nebo adrenalinové singletrailové trasy v hlubokých lesích, bowling, lasergame, kulečník, šipky nebo stolní fotbálek).
  • Parkování pro 200 aut v areálu resortu.

Výběr správného místa je polovinou úspěchu

Nechcete celou akci strávit v uzavřených prostorách velkého konferenčního sálu? Změňte prostředí a vyrazte mimo město. Darovanský dvůr má výbornou dopravní dostupnost z Plzně i Prahy, a přitom se nachází uprostřed čisté přírody. Okolo rozlehlého resortu se rozprostírá golfové hřiště a přilehlé lesy lemuje meandr řeky Berounky.

„Organizace firemních akcí je dlouhodobě naší doménou, jsme tedy resort schopni plně přizpůsobit velikosti firmy či několika firem, firemní kultuře i náročným požadavkům“, popisuje Jiřina Sinkulová, jednatelka resortu, a dále pokračuje: „Náš resort pro své eventy využívají malé i velké firmy napříč různými obory, nejen české, ale i ty zahraniční“.

Areál resortu je rozsáhlý – firmy mohou využít hotelovou restauraci i prostorné konferenční sály s výhledem na golfové hřiště, přičemž konferenční sály lze variabilně přizpůsobit dané akci. Lze vytvořit jeden prostorný sál nebo ho rozdělit na několik samostatných salonků. Pokud by ale někoho lákal zcela oddělený prostor od hotelového komplexu, je možnost celou akci uspořádat ve druhé restauraci s historickou černou kuchyní a zimní zahradou, rovněž s výhledem na golfový green. „Celkově se u nás zvládne pohodlně bavit až 250 hostů – ideální pro klienty, kteří se chystají akci uspořádat pro veškeré zaměstnance či obchodní partnery. Samozřejmě ale není žádný problém připravit akci jen pro 20 lidí. I s tím máme zkušenosti. Základem je vše individuálně přizpůsobit na míru našim klientům, protože každý má zcela jiné představy a potřeby“, dodává Jiřina Sinkulová.

Nikdo nesmí zůstat hladový

Dobré jídlo a pití nesmí chybět na žádném eventu a v Darovanském dvoře připraví catering na míru. Firmy si mohou občerstvení předem vybrat z pestré banketové mapy. „Mimo coffee breaku či oběda může být zpestřením rožnění prasátka, opékání buřtů či šestikilová šunka od kosti. Překvapit můžete i grilovanou chobotnicí a krevetami. Naši hosté si nejvíce oblíbili pozdní občerstvení, kdy mohou doplnit energii a pokračovat v rozjeté zábavě“, doplňuje jednatelka. Samozřejmostí je slavnostní přípitek i velký výběr destilátů, které si vychutnáte u masivního dřevěného baru z ručně vyřezávaného teakového dřeva.

Aby to nebylo jen o práci

Zvláštní pozornost si zaslouží doprovodný program. Resort disponuje multifunkčním LaserBarem, který rozproudí každou zábavu. Zahrajete si tu bowling, kulečník, šipky, fotbálek nebo nasadíte vesty a vydáte se pod palbu laserů na laser game. „Jsme také schopni zajistit moderátora, DJ nebo živou hudbu. Máme kontakty na kouzelníky, domluvíme mobilní casino, únikovku i fotokoutek. Díky odlehlé poloze není dokonce problém zrealizovat ohňostroj, který klientům rádi kompletně zařídíme včetně nezbytných formalit. O program se stará náš tým, ale v některých případech spolupracujeme se specializovanými agenturami, se kterými máme dlouholeté zkušenosti a můžeme se na ně stoprocentně spolehnout“, upřesňuje Jiřina Sinkulová.

Odbyla půlnoc, zábava je v plném proudu a večírek končí? Tady ne. Zapomeňte na taxi – na přilehlém parkovišti je dostatek míst pro auta i autobusy. Vy tak můžete party směle protáhnout do nočních hodin a k přespání využít až 102 hotelových pokojů.

Pro více informací kontaktujte event managera

Barbora Veselá

+420 604 211 562

[email protected]

www.darovanskydvur.cz

Teambuilding musí bavit i tmelit kolektiv

Největší doména resortu? Jednoznačně 27 jamkové profesionální golfové hřiště, které, pokud zrovna není zasněžené, funguje celoročně. „Díky krytému odpališti se dá pohodlně trénovat i za nepříznivého počasí. Firmy často využívají naši golfovou akademii, díky které si mohou osvojit základy golfu za doprovodu zkušených trenérů. Pro ostřílenější hráče pak pořádáme i turnaje. Když to počasí dovolí a hosté chtějí pojmout akci aktivněji, doporučujeme vzít si i kola. V okolí je nespočet cyklostezek“, vysvětluje jednatelka. V letních měsících je navíc k dispozici venkovní krytý bazén, který po sportovních výkonech ocení každý, kdo potřebuje osvěžit.

Mimo golfu areál ale nabízí mnohem širší sportovní využití. Fotbalové hřiště, tenisový kurt, hřiště na plážový volejbal i venkovní stolní tenis. To vše vybízí k pořádné dávce kolektivních sportů.

Další možností je regenerace ve wellness. Koncept Antických lázní s 16 relaxačními i rehabilitačními procedurami v Česku nemá obdoby. Krom oblíbeného whirpoolu a sauny stojí za zmínku římská pára, bylinková a solná inhalace nebo turecká lázeň hammam.

Fantazii se ale meze nekladou. „Pro jednu z firem jsme například připravovali výpravu v historickém tématu Husitů. Celá skupina měla dobové kostýmy a vydala se pěší trasou podél řeky Berounky na nedalekou zříceninu gotického hradu Libštejn, kde na ně čekal oheň s opékáním špekáčků a čepované pivo. Pro zajímavost – tento majestátní hrad Husity nikdy dobyt nebyl“, dodává na závěr Jiřina Sinkulová.

Pokud nechcete letos nechat svůj event náhodě, doporučujeme již začít s výběrem termínu. A program? V Darovanském dvoře vás starostí s plánováním zbaví a organizace se ujmou. Na letní měsíce si navíc pro všechny firmy připravili speciální akci. Všechny eventy, které se uskuteční během července a srpna, dostanou 10% slevu na ubytování i pronájem kongresových prostor. Navíc celá skupina dostane welcome drink zdarma. To je už celá řada důvodů, proč zvolit tohle místo.

Nejnovější články

Aktuality
V Praze se konal největší bitcoinový festival v Evropě

V Praze během svého vystoupení mimo jiné představil 21...

Češi si bitcoin opravdu velmi oblíbili. K více...

Aktuality
Hitachi Energy zrychluje přechod na čistou energii

Tyto investice umožní společnosti plnit závazky zákazníků a...

Podpoří také nasazení řešení na bázi výkonové elektroniky,...

Podle Mezinárodní energetické agentury (IEA) zvýšené využívání generativní...

Podle zprávy IEA z října 2023 je nedávný...

Aktuality
Dvaadvacátý ročník Zaměstnavatele roku zná své vítěze

„Blahopřeji všem celostátním i regionálním vítězům. Prosadit se...

V kategorii nad 5 000 zaměstnanců obhájila prvenství...

Přestože je v České republice různých žebříčků a firemních...

Nejnovější Trendy

Aktuality
V Praze se konal největší bitcoinový festival v Evropě

V Praze během svého vystoupení mimo jiné představil 21...

Češi si bitcoin opravdu velmi oblíbili. K více...

Aktuality
Hitachi Energy zrychluje přechod na čistou energii

Tyto investice umožní společnosti plnit závazky zákazníků a...

Podpoří také nasazení řešení na bázi výkonové elektroniky,...

Podle Mezinárodní energetické agentury (IEA) zvýšené využívání generativní...

Podle zprávy IEA z října 2023 je nedávný...

Cestovní ruch
Letiště Praha produkuje jen čtvrtinu emisí CO₂ oproti dřívějšku

„Nejprve jsme se zaměřili na snižování dopadů na...

Letiště Praha využívá hned několik projektů, které mu...