Čtvrtek 25. dubna 2024
ikona hodiny12. 4. 2022 11:08

Pozvánka: Za byznysem pohodlně – vlakem

Přemýšlíte, jak výhodněji přepravovat své zaměstnance na jejich obchodních cestách nebo jim chcete nabídnout atraktivní bonus v rámci vašich firemních benefitů? Využijte korporátní program dopravce Leo Express.

Lea Macíková autor

Foto: LE Leo Express nabízí pohodlné cestování za byznysem Foto: LE

Často jezdíte na schůzky nebo porady, marníte čas v kolonách a po cestě jste tak akorát unavení? Není lepší při cestě relaxovat, dát si něco dobrého k jídlu a pití a u toho v klidu a pohodlí odepsat na pár e-mailů? Vyměňte auto za náš vlak a čerpejte výhody našeho korporátního programu Corporate a Corporate Family.

Program Corporate

Věrnostní program určený pro podnikatelské subjekty umožňující nákup jízdenek na fakturu za zvýhodněných podmínek. Jízdenky pro firemní účely nakupujete průběžně a pohodlně online, fakturu vám zašleme po skončení kalendářního měsíce. Navíc máte možnost dodatečné slevy na základě kvartálního obratu.

Program Corporate Family

Chcete svým zaměstnancům nabídnout benefit pro jejich soukromé cesty? Díky programu Corporate Family dostanou ihned při registraci dvojnásobný cashback oproti standardnímu zákaznickému věrnostnímu programu Smile Club. Základní cashback je 5 %, ale za vaše cesty můžete postupně získat až 20 % zpět. Čím častěji s námi budete cestovat, tím větší odměny na vás čekají.

Více informací najdete na le.cz/korporati nebo se nám rovnou ozvěte na b2b@le.cz

Leo Express, to je stylové cestování pro každou skupinu.

Business Class

Potřebujete v klidu pracovat a chcete si užít vybrané občerstvení zdarma? Jeďte naší Business třídou. Získáte více soukromí a pohodlí v oddělené části vlaku, přednostní obsluhu a výběr z Business Menu v ceně jízdenky. Samozřejmostí je wifi připojení, u každého sedadla máte k dispozici také stoleček a zásuvku.

Premium Class

Chcete zažít nejvyšší luxus na kolejích? V odděleném, tichém oddíle najdete pouze šest míst, takže budete mít maximální soukromí. Všechna kožená sedadla jsou navíc polohovatelná a vhodná pro spánek, ani dlouhá a náročná cesta vás tedy nerozláme. V ceně jízdenky máte plnohodnotné menu dle vašeho výběru, které vám až na místo přednostně přinesou naši profesionální stevardi. Zásuvku a stoleček najdete u každého sedadla.

Občerstvení

U nás si dáte čerstvou kávu i výborná a kvalitní jídla. Na palubě podáváme čerstvé speciality od snídaní, přes svačiny až po hlavní jídla a dezerty. Každý si vybere z naší široké nabídky jak nealkoholických, tak i alkoholických nápojů. Nezapomínáme ani na bezlepkové a čistě veganské pokrmy. Občerstvení vám rádi doneseme až na místo.

Chartery a hromadné objednávky

Plánujete firemní akci nebo výlet a máte zájem přepravit větší skupinu cestujících? Nestresujte se s dopravou a nechte to na nás. Rádi pro vás připravíme nabídku na míru.

Chcete uspořádat stylový teambuilding přímo na palubě vlaku? Pronajměte si vlak včetně všech služeb, na které jste zvyklí. Jsme schopni zajistit také zastavení na libovolné zastávce, která leží na trase Praha, hl.n. – Košice.

Nejnovější články

Pohled z praxe
Téměř 90 % domácností ušetří na energiích

ČEZ Prodej v rámci rozsáhlé analýzy zpracoval data o...

„Fotovoltaické systémy a tepelná čerpadla umožňují efektivně a...

Názory
Čína hromadí zásoby kritických komodit

Zůstaneme-li u mědi, její cena je často využívána...

Zatímco Čína má v rámci celého dodavatelského řetězce...

Cestovní ruch
TIC BRNO boduje na poli cestovního ruchu

„Ze všech cen máme velkou radost. Nejen že...

Velkou cenu cestovního ruchu každoročně vyhlašuje agentura COT...

Nejnovější Aktuality

Aktuality
Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

„Enrico Letta při psaní zprávy o vnitřním trhu...

„Posouzení dopadů by mělo být zaměřeno na kvalifikované...

Aktuality
Vítězí smysl pro detail a tradice  

„Stejně jako minulý rok, ani letos se v...

Každá realizace byla posuzována porotou, která je složena...

Oblíbená soutěž Pokrývači sobě, kde samotní pokrývači hlasují...

Aktuality
Jak připravit firmu na AI a digitální budoucnost?

Pátý ročník Digital Transformation Summitu proto přinese nejnovější...

Srdcem Digital Transformation Summitu (DTS) budou ukázky konkrétních...

DTS letos otevře Krzysztof Krecikij, Salesforce Regional Director...