Pátek 19. dubna 2024
ikona hodiny18. 11. 2022 09:11

Nová platforma přibližuje možnosti globálních investic

Nadnárodní investiční klub Royal Capital Club postupně rozšiřuje své aktivity napříč světem. V těchto měsících jde naproti evropským investorům prostřednictvím spuštění platformy Royal Market. V rámci Royal Capital Clubu zahájila svou činnost také nová platforma Royal Digital, která má členům pomáhat s orientací v komplexním prostředí mezinárodních investic, a to jak v tradičních fiatových měnách, tak v jejich následné digitalizaci. Právě tato platforma zahrnuje mimo jiné i projekt Royal Broker.

Michal Hoblík autor

Foto: IC group Nová globální investiční platforma Foto: IC group

„V okamžiku, kdy se člen Royal Capital Clubu rozhodne některou z investic společně s námi realizovat, onboarduje se i do regulovaného prostředí. Vstupní branou do regulovaného finančního prostředí, které zprostředkováváme, je slovenská akciová společnost Investin (brandové označení Royal Broker). Tato společnost umožňuje klientovi kompletní onboarding a na něj navazuje celá paleta finančních služeb, které stále probíhají pod kontrolou regulace,“ sdělila manažerka projektu Royal Broker Zuzana Stehlíková.

Platforma Royal Market je z pohledu investorů prvním „meetpointem“ pro svět finanční edukace a investičních příležitostí. Toto online prostředí umožňuje čerpat informace o jednotlivých investičních projektech včetně těch budoucích, neustále se vzdělávat  a taktéž přímo investovat. Potenciální zájemci o tyto služby musí být součástí Royal Capital Clubu, podmínky vstupu jsou součástí informací o platformě.

„Projekt Royal Market je jedním z exkluzivních produktů nadnárodní poradenské skupiny IC Group v rámci jejího prestižního programu Royal Capital Club. Členové klubu mohou těžit z výhod robustnosti a globální povahy našich projektů, což je v této nejisté době zásadním benefitem. Tyto přesahy společně se stabilitou, která je zaručena královskými rody, nám dodávají exkluzivitu na finančním trhu,“ dodal prezident Royal Capital Clubu Martin Klouček.

Sdružování odborníků v oblasti investic s mnohaletou zkušeností je alfou a omegou platformy Royal Market, která je popisována jako tržiště investičních produktů s důrazem na dokonalý servis směrem ke klientovi. Celý proces se digitalizuje tak, aby byl pro klienta co nejjednodušší, všude dostupný a zcela transparentní. Technické řešení je v neustálém procesu zlepšování na pozadí a je dostupné jak pro užití v mobilní aplikaci, tak i desktopové verzi, podléhající nejpřísnějším bezpečnostním předpisům a opatřením.

V rámci platformy vzniká unikátní prostředí, které sdružuje právě odborníky s mnohaletou zkušeností, investory a partnery se záměrem poskytnout jim vzdělání a možnost přístupu k informacím o investicích v rámci Royal Capital Clubu – ten zastřešuje investice v sedmi oborech, a to od tradičních až po ty méně zavedené tak, aby výběr zapadl do portfolia každého z klientů.

Součástmi Royal Market jsou i projekty Royal Education a Royal Market Network

Royal Education poskytuje edukaci na základě jedinečných informací z oblasti investování přímo od královských rodin, jakožto zakládajících členů a zkušených správců rodinných majetků, ale také od předních odborníků s mnohaletými zkušenostmi a praxí. Online kurzy napříč jednotlivými investičními tématy spojují tradice s moderními fintech přístupy a kladou si za cíl kvalitně a efektivně vzdělávat v oblasti investic.

„Na tomto základě by měl klient získat detailní přehled o investičních programech Royal Capital Clubu, a také by si měl osvojit vlastní metody, které mu budou fungovat. Následně, díky Royal Marketu, mu je umožněna investice po boku malajsijské královské rodiny do investičních fondů a vybraných investičních projektů právě dle jeho vlastních preferencí. Ke každému investorovi přistupujeme jako ke zcela jedinečnému a dle toho mu také poskytujeme na míru i servis. Royal Market Network pak sdružuje síť obchodních partnerů za účelem edukace a individuální spolupráce tak, abychom poskytovali servis nejvyšších kvalit dle celosvětových kritérií,“ doplnila manažerka Royal Market Andrea Prchalová.

Zakladatelem Malajského královského investičního fondu (Royal Invest Fund of Kelantan – RIFK), je královská malajská rodina v čele s králem Muhammadem V. Garantem a poskytovatelem projektů Royal Education a Royl Market je platforma Royal Capitl Club, která je postavena na základech a zkušenostech dalších královských a aristokratických rodin a mezinárodní investiční a poradenské skupiny IC Group.

Články autora Michal Hoblík

Nejnovější články

Názory
Zachrání Super-Mario (znovu) Evropu?

Evropa totiž dle Draghiho příliš dlouho (naivně) věřila...

Obecně platí, že Draghiho lékem na zhoršující se...

Analýzy
Revoluce v benefitech se nekoná

Loňský podzim přinesl vášnivou debatu o negativních dopadech...

„Letošní průzkum benefitů ukázal, že rozdíl mezi tím,...

„Benefity sledujeme v rámci našich průzkumů již bezmála...

Zajímavým zjištěním letošního průzkumu je pak i skutečnost,...

Cestovní ruch
Kongresoví ambasadoři byli oceněni

Ambassador Awards Evening se uskutečnil pod záštitou primátora...

„Celý profesní život se snažím posouvat českou onkologii...

Hlavními partnery večera byly: Hlavní město Praha, Ministerstvo...

Nejnovější Aktuality

Aktuality
Komora pomůže podnikatelům s elektronickým daňovým přiznáním

Hospodářská komora proto spustila na webové stránce www.komora.cz/dane/ návody,...

„Digitalizace musí být k uživateli přátelská a přinášet...

Aktuality
Největší logistický kongres v ČR se blíží

Logistika a doprava patří mezi nejdůležitější pracovní úkony mezi...

Všechny zmíněné faktory představují příležitost pro spojení s loajální...

Velký kongres EASTLOG, který se bude konat 30....

Analýzy
České nábytkářství oslabuje, ale ne dramaticky

„Již několik let panují v globální ekonomice jisté propady,...

„Pokles na 51,45 mld. Kč je stále velmi...

Špatná podle Tomáše Lukeše není ani spotřeba nábytku...

Suma za import nábytku v roce 2023 dosáhla 28,18...

Za vyloženě pozitivní trend AČN považuje růst podílu...

Český nábytek podle Čudky vyniká invencí i kvalitou....