Pondělí 6. května 2024
ikona hodiny20. 1. 2021 08:11

Hotelová platforma zahajuje i prodej letenek

RateHawk.com, online hotelový rezervační systém pro odborníky v cestovním ruchu, zahajuje prodej letenek: obchodní partneři – české cestovní kanceláře a agentury, firemní zákazníci i profesionálové v odvětví cestovního ruchu – nyní mohou rezervovat hotely, letenky a další cestovní služby v jednom systému.

Anita Gusich autor

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com

Felix Shpilman, CEO společnosti Emerging Travel Group, která je mateřskou společností RateHawk, říká: „Možnost rezervace letenek je dlouho očekávanou funkcí pro většinu zákazníků RateHawk. V průběhu let spolupráce s profesionály v oblasti cestovního ruchu se nám podařilo vytvořit inovativní rezervační nástroj s rozsáhlou funkčností, uživatelsky přívětivým rozhraním a nejlepším zákaznickým servisem, který požadují naši partneři po celém světě.  Zákazníci společnosti RateHawk nyní mohou plně využívat veškeré výhody platformy nejen k rezervaci hotelů, ale také k plánování letů za atraktivní ceny, což podstatně zvýší ziskovost jejich podnikání“.

Lze rezervovat letenky na pravidelné lety od více než 200 leteckých společností z celého světa a v nejbližších měsících se k platformě připojí ještě více než 150 nízkonákladových leteckých společností.  Pokud chcete začít využívat nové služby, stačí se zaregistrovat do systému RateHawk. Informace o rezervovaných a vydaných letenkách jsou uloženy v sekci Avia na on-line účtu RateHawk a jsou přístupné na webových stránkách systému. V nejbližší době se také objeví možnost prohlížet objednávky letenek v mobilní aplikaci RateHawk.

RateHawk

Inovativní B2B hotelová rezervační platforma vyvinutá týmem Emerging Travel Group. Uživatelům chce nabídnout ty nejlepší ceny v jakékoliv ubytovací kategorii, kdekoliv na světě. Vyhledává proto po celém světě ty nejlepší poskytovatele ubytovacích služeb, vybírá z nich ty nejsilnější a kombinuje nejlepší nabídky. RateHawk, to je více než 32 000 smluv přímo s ubytovacími zařízeními a 120 dodavatelů, konsolidátorů, zprostředkovatelů, OTA a DMC – to vše v jednom produktu pro B2B segment. Tento přístup umožňuje společnosti nabídnout svým zákazníkům více než 1,3 milionu ubytovacích zařízení po celém světě.

Pro pohodlnější vyhledávání letenek lze používat filtry, letenky mohou být například seřazeny podle doby odletu, počtu přestupů nebo podle povolených zavazadel. K dispozici jsou jednosměrné a zpáteční letenky, letenky s několika destinacemi, přičemž tato možnost zahrnuje maximálně čtyři lety. Partner si může rezervovat let pro skupinu až devíti osob v jedné rezervaci.

Flexibilní funkčnost RateHawk umožňuje partnerům samostatně provádět nastavení výše marže pro agentury – na celou objednávku anebo jednotlivě pro každého cestujícího a etapy letu. Úhrada letenky je na vrub kreditního rámce partnera anebo přeplatku v systému RateHawk.

Nejnovější články

Analýzy
Část firem benefity omezila nebo zrušila

Poskytování benefitů mimo mzdu omezily nejčastěji podniky menších...

Tyto kategorie benefitů, kam spadají například preventivní vyšetření,...

Expertní pohled
Stále lepší překladače znásobily úspěšnost kybernetických útoků

„Revoluce v zásadě nastala před třemi lety, kdy se...

„Kvalita automatických překladačů má dopad nejen na úspěšnost...

Analýzy
Důležité jsou vztahy na pracovišti a firemní kultura

„Podle našich dat jdou očekávání zaměstnanců v pomyslné...

Důležitost firemní kultury je pro image firmy a...

Inovativní firmy se snaží vytvářet inspirativní pracovní prostředí....

Z oblasti benefitů již zaměstnancům nestačí běžná multisportkarta,...

Stejně tak je, zejména pro mladší generaci, dnes...

„Atmoskop.cz poskytuje lidem mimo jiné také takzvaný Company...

Nejnovější Aktuality

Aktuality
Cheb chystá strategický podnikatelský park

Memorandum o přípravě plochy na strategický podnikatelský park uzavřely...

SIRS v následujících měsících zpracuje studii proveditelnosti realizace parku....

Aktuality
Letadlo Lufthansy v Praze přivítala vodní děla

„Těší mě, že jsme se mohli symbolicky připojit...

„Jsem hrdý na to, že Letiště Praha oslavilo...

Letadlo je jedním ze čtyř strojů nesoucích na...

Aktuality
Virtuální vodárna. K čemu se hodí digitální dvojče úpravny vody?

Partneři oslovili město Železná Ruda, zda by se...

„Digitální dvojče představuje počítačový model, který dokonale kopíruje...

Součástí digitálního dvojčete úpravny vody je i systém...

JUDr. Tomáš Koníček z Mezinárodního bezpečnostního institutu, který se...