Čtvrtek 25. dubna 2024
ikona hodiny10. 7. 2021 15:58

Královéhradecký kraj: Born to MICE & Incentive

Srdcem každé firmy, ať už je to malý podnik v podhůří Orlických hor, nebo nadnárodní korporace v hlavním městě, jsou její zaměstnanci. Právě oni dostávají svou pílí firmy přes prvotní obtížné rozjezdy až ke kýženým úspěchům. Aby zaměstnanci odváděli svou práci vždy na sto procent, je důležité je nejen průběžně vzdělávat v jejich oboru, ale také je dostatečně motivovat zajímavými benefity.

Foto: CCRHK Potštejn Foto: CCRHK

Královéhradecký kraj je v těchto ohledech jasnou volbou pro uskutečnění vzdělávacích seminářů a teambuildingů i zážitkových programů.

#BornToMICE

Vzdělávací akce mohou a nemusí být setkáním desítek, někdy i stovek lidí. V obou případech je však Královéhradecký kraj vhodným místem pro konání velkých seminářů i malých workshopů. Ty se velice často konají v Orlických horách, které k menším akcím, podobným rodinným setkáním, vyzývají svým poklidným geniem loci, které na vás bude vyzařovat v Kozím chlívku nebo Hostinci U Hubálků. Stejně je na tom i Jízdárna Hejtmánkovice na Broumovsku protkaném barokními perlami. Velké akce je naopak vhodné směřovat do Krkonoš, které disponují nejen velkokapacitními sály, ale především i dostatečným množstvím ubytovacích kapacit pro vícedenní eventy, které poskytne například OREA Resort Horal, Harmony Club Hotel či Clarion Hotel Špindlerův Mlýn. Jednodenní akce nejvíce směřují do Hradce Králové a okolí, a to zejména díky dobré dopravní dostupnosti osobní i hromadnou dopravou. Vynikající zázemí pro vás připraví Centrum andragogiky, Petrof Gallery nebo Cinestar Hradec Králové.

HRADEC KRÁLOVÉ REGION CONVENTION BUREAU

Pivovarské náměstí 1245/2

500 03 Hradec Králové

MICE@ccrkhk.cz

http://www.micehkregion.com

#BornToIncentive

Odměňování zaměstnanců je součástí téměř všech firemních kultur. Existuje však v mnoha podobách. Oblíbenou a žádanou odměnou pro celý kolektiv zaměstnanců jsou teambuildingy. Jedním z nejpoptávanějších míst pro teambuilding je Safari Park Resort ve Dvoře Králové nad Labem, kde se většina aktivit odehrává přímo v zoo mezi výběhy se zvířaty. Pokud chcete více sportu, neváhejte se svým pracovním týmem navštívit Grund Resort Golf&Ski, kde si osvojíte golf na simulátoru i na hřišti. V rámci teambuildingového cyklovýletu nebo vodácké plavby můžete poznat krásy zámků na Orlici (zámek Častolovice, Nový zámek Kostelec nad Orlicí, zámek Doudleby nad Orlicí, zámek Potštejn) a možná se i setkat s jejich majiteli, jejichž předci tato historická sídla obývali. Společnou procházkou nebo vícedenní túrou poznáte Český ráj i jeho památky. Hrad Kost si například můžete celý prohlédnout v noci, včetně ohnivé show, která se vám vpálí do paměti. V Zámeckém Resortu Dětenice si nenechte ujít rytířské turnaje, prohlídku pivovaru, a především návštěvu nezaměnitelné Středověké krčmy se svéráznou obsluhou. Specifickou formou odměňování jsou poté pobyty pro zaměstnance, často i s rodinnými příslušníky. Dokonalý odpočinek vám zajistí v Lázních Bělohrad, Lázních Velichovky 1897 i ve Státních léčebných lázních Janské Lázně. Na výběr je zde hned z několika lázeňských i wellness pobytů. Wellness pobyty jako odměna pro zaměstnance jsou poměrně rozšířeným benefitem. Z wellness hotelů v Královéhradeckém kraji si můžete vybrat například Wellness hotel Rajská zahrada, Resort sv. František nebo April Hotel Panorama. Hotely, lázně i historická sídla v celém Královéhradeckém kraji jsou vám zkrátka otevřeny a nápomocny při organizaci vzdělávacích eventů, teambuildingů či odměn pro vaše zaměstnance. Při vybírání vám pomůže kancelář pro kongresovou a incentivní turistiku pro Královéhradecký kraj Hradec Králové Region Convention Bureau. Rádi vám mimo tato setkání pomůžeme s přípravou a organizací vaší konference, semináře nebo workshopu.

Nejnovější články

Pohled z praxe
Téměř 90 % domácností ušetří na energiích

ČEZ Prodej v rámci rozsáhlé analýzy zpracoval data o...

„Fotovoltaické systémy a tepelná čerpadla umožňují efektivně a...

Názory
Čína hromadí zásoby kritických komodit

Zůstaneme-li u mědi, její cena je často využívána...

Zatímco Čína má v rámci celého dodavatelského řetězce...

Cestovní ruch
TIC BRNO boduje na poli cestovního ruchu

„Ze všech cen máme velkou radost. Nejen že...

Velkou cenu cestovního ruchu každoročně vyhlašuje agentura COT...

Nejnovější Cestovní ruch

Cestovní ruch
TIC BRNO boduje na poli cestovního ruchu

„Ze všech cen máme velkou radost. Nejen že...

Velkou cenu cestovního ruchu každoročně vyhlašuje agentura COT...

Cestovní ruch
Regionální muzeum není jen pokladnice

Od muzea se očekává, že uspokojí/přitáhne turisty včetně...

Jílové u Prahy je tak trochu ve specifické...

Zlato Regionální muzeum v Jílovém u Prahy sídlí na...

Příležitostné výstavy Výstavy, malé i větší, jsou v jílovském...

Původně jen opravdická živoucí kočka. Tak nějak jednou...

Regionální muzeum, na rozdíl od těch velkoměstských, může...

Expertní pohled
Češi zůstávají v Česku, ve světě touží po tichu

Češi nyní tvoří 56 procent všech turistů v...

Z cestovatelů jsou čím dál tím častěji gurmáni....

Tak zvané silent travel se stává jasným trendem...

Jednotlivý provozovatelé jdou s dobou ale i v...