Středa 24. dubna 2024
ikona hodiny1. 9. 2020 08:34

Hospodářská komora spustila svůj portál

Hospodářská komora České republiky a komunikační agentura COT group dnes spouštějí do ostrého provozu nový zpravodajský web KomoraPlus, jehož obsah budou tvořit živnostníci a firmy. Je určen hlavně více než 16 tisícům členů Hospodářské komory a podnikatelským svazům, asociacím, klastrům a řemeslným cechům, které zastřešuje. 

Miroslav Diro Miroslav Diro autor

HK ČR

Foto: COT group Prezident HK ČR Vladimír Dlouhý a výkonná ředitelka agentury COT spustili portál do běžného provozu Foto: COT group

Web bude z první ruky přinášet vybrané novinky z prostředí domácího podnikatelského prostředí. Primárně se bude soustředit na události v hospodářství a na novinky z oblasti legislativy, financí, personalistiky a dalších oblastí, s nimiž se podnikatelé při své každodenní činnosti setkávají. Nedílnou součástí stránky budou proto i pohledy z praxe, expertní názory, analýzy, studie a vzdělávací materiály.

„Internetová stránka bude v první etapě přinášet našim členům informace o činnosti a aktivitách Komory ve všech regionech i zásadní zpravodajský obsah, který se týká podnikání. Nadstavbou budou expertní materiály, analýzy, studie i pohledy z praxe, které pomohou majitelům i manažerům orientovat se v odborných tématech a sledovat trendy,“ říká k webu prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý.

Hospodářská komora spolu s agenturou COT, která pro Komoru vydává tištěný magazín, připravovala portál od letošního května. Technologická agentura Fresh Services je autorem technického řešení.

„Stránku chápeme v širším kontextu jako univerzální komunikační kanál. Vždyť český byznys má své úspěchy i své problémy, o kterých by se mělo vědět. Na půdě Hospodářské komory a obecně i v celém firemním prostředí se odehrává také řada akcí, které zaslouží publicitu, ať jsou to semináře, konference, výstavy či veletrhy, ale také expertní debaty, diskuse a polemiky. Do budoucna připravujeme i webináře, podcasty a streamy, které mohou zajímavý obsah v moderní podobě kdykoliv přenést pohodlně k tisícům zájemců,“ nastiňuje jednatelka agentury COT Eva Frindtová, jakým směrem se bude rozvoj webu ubírat.

Stránka je přístupná všem uživatelům bez registrace. Členům Hospodářské komory bude veškeré funkce a obsah nabízet bezplatně, v budoucnu se počítá s placeným prémiovým obsahem.

Články autora Miroslav Diro

Nejnovější články

Pohled z praxe
Téměř 90 % domácností ušetří na energiích

ČEZ Prodej v rámci rozsáhlé analýzy zpracoval data o...

„Fotovoltaické systémy a tepelná čerpadla umožňují efektivně a...

Názory
Čína hromadí zásoby kritických komodit

Zůstaneme-li u mědi, její cena je často využívána...

Zatímco Čína má v rámci celého dodavatelského řetězce...

Cestovní ruch
TIC BRNO boduje na poli cestovního ruchu

„Ze všech cen máme velkou radost. Nejen že...

Velkou cenu cestovního ruchu každoročně vyhlašuje agentura COT...

Nejnovější Nezařazené

Nezařazené
Proč ECB nebude spěchat se sazbami dolů?

Popravdě řečeno, pro trhy nejde o žádné překvapení....

Takto přísná měnová politika ale není bez rizika....

Nezařazené
Komora oceňuje digitalizaci obchodování s automobily

„Vláda při svém nástupu slíbila maximální možnou digitalizaci....

Semináře o digitalizaci obchodu s automobily se zúčastnili...

Nezařazené
Členské firmy Jhk zabodovaly v soutěži Spokojený zákazník 2023

Sdružení českých spotřebitelů každoročně od roku 2001 vyhlašuje...

Ocenění Spokojený zákazník také vyjadřuje, že firma, která...

Tyto ocenění jsou také důkazem toho, že firmy...