Neděle 28. dubna 2024
ikona hodiny1. 8. 2023 09:48

Firemní cestování s Leo Express: Efektivní a pohodlná volba

V dnešní době je pro většinu firem klíčové, aby měly k dispozici spolehlivé, pohodlné a efektivní způsoby dopravy. Pokud neradi marníte čas v kolonách a chcete pracovní cestu využít na maximum, jsou vlaky Leo Express jasnou volbou.

Lea Macíková autor

Foto: Leo Express Foto: Leo Express

Rychlé, komfortní a spolehlivé cestování

Mladý a dynamicky se rozvíjející dopravce Leo Express se specializuje na vysoce kvalitní a moderní železniční dopravu. S více než desetiletou historií a silnou orientací na zákazníka nabízí Leo Express nejen standardní cestování, ale také cílené řešení pro podniky. Firma si získala důvěru tisíců firemních zákazníků díky svému důrazu na rychlost, komfort a spolehlivost.

Program Corporate

Věrnostní program určený pro podnikatelské subjekty umožňující nákup jízdenek na fakturu za zvýhodněných podmínek. Jízdenky pro firemní účely nakupujete průběžně a pohodlně online, fakturu vám zašleme po skončení kalendářního měsíce. Navíc máte možnost dodatečné slevy na základě kvartálního obratu.

Program Corporate Family

Chcete svým zaměstnancům nabídnout benefit pro jejich soukromé cesty? Díky programu Corporate Family dostanou ihned při registraci dvojnásobný cashback oproti standardnímu zákaznickému věrnostnímu programu Smile Club. Základní cashback je 5 %, ale za vaše cesty můžete postupně získat až 20 % zpět. Čím častěji s námi budete cestovat, tím větší odměny na vás čekají.

 

Pro registraci do jednoho nebo obou korporátních programů je nutné nejprve vytvořit účet ve věrnostním programu Smile Club, ve kterém následně provedete registraci v sekci Firemní účet.

Foto: Leo Express Foto: Leo Express

Výhody pro firmy

Nabídka korporátního cestování od Leo Express má řadu výhod, díky kterým se jízda vlakem stává oblíbenou alternativou pro pracovní cesty.

  • Efektivní časový management: Leo Express si zakládá na dochvilnosti a dodržování jízdních řádů, což umožňuje firmám efektivně plánovat cesty svých zaměstnanců. Méně času stráveného na cestách znamená více času pro práci a jednání s obchodními partnery.
  • Komfort a produktivita: Moderní vlaky Leo Express jsou vybaveny pohodlnými sedadly a bezplatným Wi-Fi připojením, což cestujícím umožňuje pracovat přímo na palubě. Produktivita zaměstnanců tak neklesá ani v průběhu dlouhých tras.
  • Ekologická volba: Leo Express klade důraz na udržitelný rozvoj a kompenzaci uhlíkové stopy vlakové dopravy. Firmy, které se rozhodnou cestovat s Leo Express, mohou také podpořit své snahy o udržitelné podnikání a odpovědnost k životnímu prostředí.

Vyberte si své pohodlí

Business Class

Potřebujete v klidu pracovat a chcete si užít vybrané občerstvení zdarma? Jeďte naší Business třídou. Získáte více soukromí a pohodlí v oddělené části vlaku, přednostní obsluhu a výběr z Business Menu v ceně jízdenky. Samozřejmostí je wifi připojení, u každého sedadla máte k dispozici také stoleček a zásuvku.

Premium Class

Chcete zažít nejvyšší luxus na kolejích? V odděleném, tichém oddíle najdete pouze šest míst, takže budete mít maximální soukromí. Všechna kožená sedadla jsou navíc polohovatelná a vhodná pro spánek, ani dlouhá a náročná cesta vás tedy nerozláme. V ceně jízdenky máte plnohodnotné menu dle vašeho výběru, které vám až na místo přednostně přinesou naši profesionální stevardi. Zásuvku a stoleček najdete u každého sedadla.

Nejnovější články

Názory
Česko v pasti NIMBYsmu

Dobrý příkladem je nedávná debata o vysokorychlostní železnici....

To vše ilustruje současné Česko. Chceme být moderní...

Aktuality
Pro firmy je připravena miliarda na inovace

„Českým podnikatelům chceme vytvořit co nejlepší podmínky k...

Ministerstvo průmyslu a obchodu podporuje výzkum a inovace...

Aktuality
Diamanty českého byznysu se zastavily v Plzni

Letošní ročník navazuje na dva předchozí základní podobou...

Do žebříčku vstupují pouze společnosti se sídlem v...

Základní Diamantový žebříček v letošním roce doplnila ještě krajská...

Nové jsou v letošním ročníku také ceny – firmy...

Nejnovější Advertorial

Cestovní ruch
Slovanský dům: Elegán s dobrou karmou

Na toho, kdo se ocitne uvnitř, dýchne okázalý...

Nad různými architektonickými úpravami paláce nakonec převážila ta...

Slovanský dům spojuje historii a současnost v jedinečný...

Management Slovanského domu má ambice, aby tenhle palác...

Současný Slovanský dům je v první řadě multifunkční...

Cestovní ruch
Jízdenky na Leo Express: V předstihu a výhodněji

S vlaky Leo Express můžete cestovat z Prahy...

Vaše dovolená začne již na palubě vlakových spojů....

S podzimem Leo Express obměňuje také menu ve...

Díky věrnostnímu programu Smile Club můžete čerpat mnoho...

Poznejte novinky pohostinství

FOR GASTRO & HOTEL se po roce vrací...

Portfolio hned dvanácti firem nabízejících české potraviny na...