Pátek 3. května 2024
ikona hodiny9. 5. 2023 13:27

Konference doručitelnosti  přivede do Prahy odborníky ze světa

Konference doručitelnosti se bude poprvé konat v Praze 1. a 2. června. Nabídne několik přednášek, panelových diskusí i interaktivních workshopů a představí technologie, díky kterým marketéři minimalizují riziko, že budou jejich kampaně označeny za spam. Experti z celého světa budou v Uměleckoprůmyslovém muzeu diskutovat o e-mailingu i aktuálních marketingových trendech.

Jana Hedencová autor

Foto: Shutterstock.com Konference doručitelnosti dorazí do Prahy Foto: Shutterstock.com

Dvoudenní mezinárodní konference nabídne ověřené postupy, jak zvýšit doručitelnost a udržet si náskok v neustále se vyvíjejícím prostředí e-mailového marketingu. Účastníci se dozví o roli automatizace, nástrojů pro zefektivnění procesů prověřování a nastavení postupů tak, aby byly v souladu s předpisy o ochraně osobních údajů.

Jak má správné nastavení autentifikace e-mailů vypadat nabídne intenzivní workshop Jakuba Olexy ze společnosti Mailkit, která se stala zároveň partnerem summitu. Mailkit vlastní certifikaci CSA, která je vázána na dodržování vysokého standardu kvality a poskytuje výhody doručitelnosti u mezinárodních poskytovatelů poštovních schránek a spamových filtrů.

„Těší nás, že se konference poprvé uskuteční v Praze. Jedním z hlavních témat, na které se bude většina přednášejících odkazovat, bude e-mailová autentifikace, která má zásadní dopad na reputaci a na to, jak poskytovatel schránky hodnotí kvalitu odesílatele a tedy doručitelnost,“ říká Jakub Olexa ze společnosti Mailkit.

Mezi odborníky, kteří na konferenci vystoupí bude Lili Crowley z americké Yahoo, která se řadí mezi přední autority na doručování e-mailů. Mattew Growe ze společnosti Mailchimp prozkoumá roli umělé inteligence a strojového učení na zlepšení doručitelnosti emailů.

Konference doručitelnosti

Organizátorem akce je společnost Emailexpert, která byla založena v roce 2010. Emailexpert sdružuje komunitu marketingových a bezpečnostních profesionálů, kteří mají společný cíl – vytvořit lepší a bezpečný emailový ekosystém.

Kompletní program a řečníci

S případovou studií vystoupí Jennifer Nespola Lantz ze společnosti Kickbox, která budu mít přednášku na téma hygiena databáze, nebo Veronika Šklíbová z Notina, která promazáním databáze zvýšila efektivitu rozesílky.

Anna Didžbanienė ze společnosti Spamhaus vystoupí s přednáškou o příčinách blokování e-mailů a dopadu, který má na míru doručení i pověst odesílatele. Přidá tipy pro identifikaci a řešení problému v podobě proaktivních postupů a opatření k zamezení blokování.

Tomáš Charvát ze společnosti Excello, který je konzultantem kybernetické bezpečnosti, nabídne svůj jedinečný pohled a zkušenosti na boj proti spamu.

Marketingový specialista Jeff Boachie se podělí o poznatky ohledně optimalizace integrovaných marketingových kampaní a jak mohou jiné kanály podpořit brand. O tom, jak se starat o reputaci bude mluvit ve své přednášce odborník Pavel Pola, který vysvětlí rozdíl mezi doručením a doručitelností.

Jasper Kolwijck ze společnosti KPN představí postupy pro zavádění nového poskytovatele e-mailových služeb, jak vypadá zahřívání domény a s jakými překážkami se mohou marketéři setkat.

Specialistka na e-mailové metriky z EmailConsul, Yanna-Torry Aspraki, bude mluvit o míře zapojení, jak může ovlivnit pověst odesílatele, a jakou strategii použít k jejímu zlepšení.

Na své si přijdou i IT specialisté. Konference nabídne postupy, jak zajistit fungující infrastrukturu pomocí protokolů SPF a DKIM, bezpečnostní mechanismus DMARC nebo FBL. Dozvíte se, jak tyto protokoly nakonfigurovat a implementovat komplexní strategii ověřování emailů.

Nejnovější články

Advertorial
Panevropská univerzita potvrzuje svou kvalitu

„Jsme nesmírně hrdí na udělení institucionální akreditace, jež...

Panevropská univerzita je první univerzitou vzniklou po novele...

Expertní pohled
V budoucnu bude možné pojistit takřka cokoliv

První pojistka se jménem Slavia pojišťovny byla prodána...

Zmínil jste se, že tuto novinku ocení podnikatelé,...

Všichni cizinci pocházející ze zemí mimo EU mají...

Hrdě se hlásíte k partnerství Velké pardubické, která se...

Expertní pohled
Dům je jako ekosystém, je třeba ho stavět komplexně

„Dům nejde stavět po částech, jedná se o...

V rámci celku má důležitou roli také materiál,...

Společnost jako jediná na trhu nabízí stavebníkům komplexní...

Nejnovější Trendy

Trendy
Jedenáctý ročník Laboratoře Nadace Vodafone je v plném proudu

„Každý rok se těšíme, jaké zajímavé projekty v...

Do jedenáctého ročníku Laboratoře Nadace Vodafone se probojovaly...

Digitální logoped Vyslovuj v průběhu akceleračního programu spustil...

„Pokroky čtveřice projektů nás motivují pokračovat v našem...

Aktuality
Virtuální vodárna. K čemu se hodí digitální dvojče úpravny vody?

Partneři oslovili město Železná Ruda, zda by se...

„Digitální dvojče představuje počítačový model, který dokonale kopíruje...

Součástí digitálního dvojčete úpravny vody je i systém...

JUDr. Tomáš Koníček z Mezinárodního bezpečnostního institutu, který se...

Aktuality
Už i slovenské firmy snadněji přejdou na udržitelné podnikání

„Slovensko je kvůli své rozmanitosti a průmyslovému zázemí...

„Náš servis není jen o tom, že za...