Pátek 17. května 2024
ikona hodiny23. 1. 2024 09:26

Coral Travel: Roadshow bilancovala i představila oblíbené hotely

Ve dnech 16. – 18. ledna proběhl druhý ročník roadshow cestovní kanceláře Coral Travel CZ, který mimo jiné představil novinky pro nadcházející sezónu. A jak už je u téhle cestovní kanceláře zvykem, nesla se roadshow v duchu přátelském.

Jakub Jukl autor

Foto: Coral Travel CZ Coral Travel roadshov 2024 Foto: Coral Travel CZ

Roadshow Coral Travel CZ, to je každoroční setkání cestovní kanceláře s jejími provizními prodejci – a to hned ve třech největších městech naší republiky.  Po Ostravě a Brně doputovala i do Prahy. Kdo by ale čekal nějaké nudné školení, byl by příjemně překvapen.

Rodina jménem Coral Travel

Celá akce začala sklenkou šampaňského na uvítanou, následovalo představení hotelů, večeře formou rautu a v Praze ještě závěrečná oslava. Atmosféra byla uvolněná a neformální, člověk si připadal spíše jako na setkání starých přátel. To potvrdila i vedoucí marketingového oddělení Coral Travel CZ, Klára Hálková, která celým večerem také provázela jako moderátorka: „Snažíme se dlouhodobě rozvíjet síť obchodních partnerů na principu B2B. Poskytujeme jim všestrannou podporu, od webinářů po propagační materiály, zastihnou nás prakticky non stop na telefonu, ale nejen to. Budujeme vztahy i na osobní rovině, pro naše partnery pořádáme společné akce, jako kurzy vaření, návštěvy kina nebo večeře. A pak je tu akce Starway v Turecku, oslava konce letní sezony, kterou organizujeme jako poděkování pro vybrané obchodní partnery.“

Specialisté na Turecko

Zatímco první ročník Road show měl za úkol představit kancelář CORAL TRAVEL CZ na českém trhu, ten letošní už mohl i bilancovat, co se v uplynulém roce povedlo. Společnost má desítky tisíc spokojených klientů. Nabízí zájezdy do řady zemí, jako je Egypt, Řecko, Španělsko a další. „Ukázalo se ale, že klienti mají největší zájem o Turecko, takže se postupně profilujeme jako specialisté na tuto destinaci,“ vysvětluje Klára Hálková. Je to vlastně pochopitelné, protože Coral Travel CZ spadá do tureckého holdingu Coral Travel Group. Kancelář zajišťuje i lety do Antalye, centra vyhlášené Turecké riviéry, a to z Prahy (v sezóně dokonce každodenně), Brna i Ostravy. Na Egejskou riviéru do Bodrumu se její klienti mohou vydat dvakrát týdně lety z Prahy.

Ale nešlo jen o bilancování, byť radostné. Hlavním bodem programu bylo představení osmi partnerských hotelů v Turecku, do nichž skupina Coral Travel nabízí zájezdy.

Hotely pro každého

Zástupkyně řetězce Coral Group Hotels představila hotely Marvida (dříve síť Otium), Xanadu Resort a hotely Seven Seas. Tady myslí opravdu na všechny skupiny hostů – nabízejí nejen volnočasové vyžití od cyklistiky až třeba po kurzy keramiky či tvorby mandal, dětský klub s hernou, ale i prostor pro teenagery s herními konzolemi a dalším vybavením. V hotelech této skupiny bude v letní sezóně fungovat Coral Family Club s pestrým programem pro děti a česky mluvícími animátory.

Hotely Dobedan (dříve známé pod jménem Alva Donna) v rámci stravování ultra all inclusive myslí i na alergiky a nabízejí dietní bufety. Jejich hotelové bazény, včetně těch s dětskými skluzavkami, jsou za začátku a konci sezóny vyhřívány na příjemnou teplotu.

Hotely Güral Premier Belek a Güral Premier Tekirova jsou proslulé rozlehlými aquaparky, které patří k největším na Turecké riviéře.

Hotely Justiniano vychází vstříc zejména rodičům s dětmi, a v jednom z nich, Justiniano Club Park Conti, bude fungovat již zmíněný Coral Family Club s česky hovořícími animátory.

Naopak hotel Michell je určen pro vyznavače klidné dovolené bez dětí a přijímá pouze hosty starší 16ti let. Vyznačuje se krásnou architekturou a kvalitními službami.

LRS Hotels, to jsou tři hotely na břehu jezera a blízké řeky. Dovolenou tu lze spojit s klasickým poklidným rybařením. A k nedalekému moři vás každých 15 minut odveze hotelový minibus. Všechny tři hotely tohoto řetězce má Coral Travel CZ na českém trhu v exkluzivitě.

Výjimečný je hotel The X Belek, který má své jméno podle půdorysu ve tvaru písmene X. Každá část hotelu je určena pro jiné klienty, ať už pro dospělé bez dětí, nebo pro rodiny s dětmi. Bazén a tobogán jsou ale pro všechny. A pak je tu pódium s hledištěm až pro 5000 diváků. Pořádají se tu úžasné koncerty a show mezinárodních interpretů.

Z této nabídky vyčnívá hotel Holiday Inn Resort Bodrum, ten totiž neleží na Turecké riviéře, ale na riviéře Egejské, kousek od centra Bodrumu. Ta láká trochu jiný druh návštěvníků, zejména těch, kteří chtějí spojit dovolenou i s poznáváním památek. Sám hotel má jednu neobvyklou atrakci – lanovku od hlavní budovy až k moři.

Nejnovější články

Analýzy
Kyberzločinci zneužívají nové zranitelnosti o 43 % rychleji

Společnost Fortinet, světový lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti...

Útoky začaly v průměru 4,76 dní poté, co...

Útoky se týkaly méně než 9 % všech...

Botnety prokázaly neuvěřitelnou odolnost – v průměru trvalo...

Pohled z praxe
Bonami se rozšiřuje poprvé na západ a oslovuje italské zákazníky 

„Itálie je pro nás prvním krokem na západ...

Aktuálně Bonami provozuje své služby v České republice,...

Expertní pohled
Firmy řeší, jak pojmout home office

Výhody plynoucí z možnosti využívání home office jsou...

Videokonferencím se někteří zaměstnanci ještě nedávno vyhýbali. Přinášely...

Do světa spotřební kancelářské elektroniky vstoupily také chytré...

Aktuální meeting roomy by měly být vybavené kvalitní...

Nejnovější Cestovní ruch

Cestovní ruch
České aerolinie najedou na nový obchodní model

Důvodem změny obchodního modelu ČSA je zefektivnění provozu...

Pro klienty ČSA se nic nemění. Značka ČSA...

Cestovní ruch
Praha zůstává mezi nejžádanějšími kongresovými destinacemi

V mezinárodním srovnání si zároveň Praha zajistila šesté...

Kongresový průmysl v hlavním městě si po vynucené...

Praha si ve svých strategických dokumentech zaměřených na...

Praha je v rámci České republiky dlouhodobě první...

Od roku 2022 můžeme na základě dat sledovat...

Cestovní ruch
Delta Air Lines znovu létá z Prahy do New Yorku

„Těší mě, že společnost Delta Air Lines nabízí...

„Jsme nadšení, že na letní sezónu obnovujeme nonstop...