Úterý 30. dubna 2024
ikona hodiny17. 4. 2024 07:42

Raiffeisenbank je zlatým partnerem kongresu EASTLOG

Největší logistický kongres v ČR se blíží

Kongres logistiky a dopravy EASTLOG poskytne prostor pro diskuzi s téměř sedmi sty profesionály o zodpovědnosti logistiky. Shromáždění se uskuteční 30. a 31. května 2024 a kromě odborné konference nabídne i případové studie a kulaté stoly. Téma zodpovědnosti bude diskutovat z pohledu životního prostředí i odpovědnosti pracovníků. Jedním ze zlatých partnerů EASTLOG je Raiffeisenbank, která díky své stabilitě poskytuje ideální partnerství ve finanční sféře.

Petr Simon autor

Foto: Shutterstock.com Raiffeisenbank je zlatým partnerem kongresu EASTLOG, největšího logistického kongresu v České republice Foto: Shutterstock.com

Logistika a doprava patří mezi nejdůležitější pracovní úkony mezi dodavateli a odběrateli. Nastavené systémy spojují výrobu s obchodem, zákazníky s dodavateli a vytvořené vazby dokreslují celkový obraz firmy. V poslední době se však stále více mluví o zodpovědnosti logistiky. Jedná se o celé téma, které lze rozebírat z několika různých úhlů. Jedním z nich je pochopitelně životní prostředí a dopad logistiky na něj, ať už se to týká dopravních prostředků, spalování, či energetické spotřeby. Druhou důležitou součástí zodpovědnosti je ale i odpovědnost vůči zaměstnancům a dílčím pracovníkům, kteří se na chodu podílejí. Zároveň logistická oddělení představují roli odpovědného hráče v celé struktuře podniku.

Zlatý partner

Grafika: EastLog Grafika: EastLog

Všechny zmíněné faktory představují příležitost pro spojení s loajální a stabilní bankou. EASTLOG se proto spojil s Raiffeisenbank, která se při té příležitosti stala zlatým partnerem. Ta firmám i podnikatelům nejen z oboru nabídne služby ze svého finančního portfolia, financování důležitých složek potřebných k chodu společností či cenné rady z bankovního sektoru. „Značka Raiffeisen na prestižním eventu EASTLOG 2024 nesmí chybět zejména proto, že Raiffeisenbank a Raiffeisen – Leasing jsou významnými finančními partnery podnikatelů. Vzhledem k našim dlouhodobým zkušenostem je naší hlavní a významnou přidanou hodnotou zejména představení a nabídka kompletních finančních služeb pro firmy a podnikatele. To zahrnuje jak klasické bankovní produkty, tak i financování strojů a zařízení, technologií, nákladní a manipulační techniky a financování aut včetně elektromobilů, také ale dotační poradenství nebo služby neživotního pojištění. Firmy a podnikatelé tak efektivně využívají služby skupiny pod jednou střechou. Navíc silná značka a finanční stabilita Raiffeisen poskytuje klientům důvěru v bezpečnost a spolehlivost finančních transakcí,“ promluvil ke spolupráci ředitel firemního bankovnictví Raiffeisenbank Václav Štětina.

Foto: Raiffeisenbank Václav Štětina Foto: Raiffeisenbank

Trendy logistiky i případové studie

Grafika: Raiffeisenbank Grafika: Raiffeisenbank

Velký kongres EASTLOG, který se bude konat 30. a 31. května 2024 v O2 universu, nabídne inspirativní přednášky, zajímavé sekce a prezentaci Deborah Dull, která je světově uznávanou odbornicí na udržitelnost dodavatelských řetězců. Jedná se o již sedmadvacátý ročník kongresu a letos se ho zúčastní stovky českých i zahraničních profesionálů v oboru logistika. Pro logistické manažery z výrobních a distribučních společností je vstup zdarma a kromě zajímavého programu bude pro‑ stor i na seznamovací schůzky či networking. Kongres EASTLOG pořádá ATOZ Group, která mimo jiné vydává logistický časopis Systémy Logistiky. Návštěvníci se mohou těšit na případové studie o intralogistice a dopravě nebo o dodavatelsko‑odběratelských řetězcích. Následovat budou dva diskuzní kulaté stoly, jeden na téma HR a druhý přinese debatu o ESG. Více k programu a možnostem, které kongres nabízí, si zájemci mohou přečíst na webových stránkách www.eastlog.cz.

Články autora Petr Simon

Nejnovější články

Analýzy
Každý druhý e-mail na Seznamu je marketingové sdělení

Data za rok 2023 potvrzují, že popularita e-mailingu...

Právě hromadné zprávy tvoří v Seznam schránkách každý...

Seznam rozděluje e-maily do tří složek: Primární, Hromadné...

Nejúspěšnějším měsícem v počtu odeslaných e-mailů byl v...

Cestovní ruch
Praha má přímé letecké spojení s Azorskými ostrovy

Dostat se přímým letem bez přestupů z Prahy...

Linka bude obsluhována letadlem Boeing 737 s kapacitou...

Smartwings nasadí na provoz nadcházející rušné letní sezóny...

Expertní pohled
Aktuální vývoj v Německu nabízí mírný optimismus

Podle nedávno zveřejněného předběžného průzkumu se hospodářský pokles...

Odpověď, z čeho ekonomického oživení v Německu plyne,...

Nejnovější Aktuality

Aktuality
Pro firmy je připravena miliarda na inovace

„Českým podnikatelům chceme vytvořit co nejlepší podmínky k...

Ministerstvo průmyslu a obchodu podporuje výzkum a inovace...

Aktuality
Diamanty českého byznysu se zastavily v Plzni

Letošní ročník navazuje na dva předchozí základní podobou...

Do žebříčku vstupují pouze společnosti se sídlem v...

Základní Diamantový žebříček v letošním roce doplnila ještě krajská...

Nové jsou v letošním ročníku také ceny – firmy...

Aktuality
Česko se pyšní Prime High Street

Zájem prémiových značek o tuto lokalitu po odeznění...

Po pádu komunismu se pro západní značky otevřel...

Podle dostupných dat byl Cartier jedinou značkou, která...

„V Colliers se snažíme, aby se i další...