Pátek 26. dubna 2024
ikona hodiny18. 11. 2022 09:26

Nové inženýrské centrum v Praze zaměstná 100 lidí

Společnosti Accion Labs, globální poskytovatel komplexních inženýrských služeb a softwarového poradenství a Veracode, přední světový poskytovatel řešení pro testování bezpečnosti aplikací, oznámily partnerství a vybudování nového inženýrského centra Veracode v Evropě. Výsledkem spolupráce bude větší schopnost společnosti Veracode dodávat vysoce kvalitní bezpečnostní řešení nové generace využitím rozšířené globální podpory. To vše díky novému inženýrskému centru v Praze.

Petr Jarkovský autor

Foto: Veracode V Praze vzniká nové inženýrské centrum světové úrovně Foto: Veracode

Vzhledem k tomu, že mezinárodní aktivity společnosti Veracode neustále rostou, naposledy spuštěním její evropské cloudové instance, nové inženýrské centrum umožní rozšíření možností společnosti v oblasti výzkumu a vývoje v Evropě. Zároveň zajistí vyšší efektivitu, rychlost vývoje a v neposlední řadě inovaci produktů.

„Po pečlivém výběru jsme se rozhodli pro Prahu, abychom rozšířili naši globální technickou přítomnost v Evropě,“ řekl Brian Roche, produktový ředitel Veracode. „Získáme přístup k vysoce kvalifikovaným inženýrským talentům v České republice, a urychlíme tak náš pokračující růst a posílíme pozici globálního lídra na trhu bezpečnostních aplikací. Posílením našich stávajících týmů v USA získáme také růst naší inovační kapacity a růst schopnosti dodávat naše klíčové služby zákazníkům. Jsme rádi, že můžeme posílit naši pokračující globální expanzi v Evropě strategickou přítomností v Praze a těšíme se, že přivítáme nové členy týmu.“

Accion Labs

Inovační inženýrská firma, která k vytváření transformačního softwaru využívá vznikající technologie, řadu akcelerátorů a v praxi otestovaný uzavřený inovační proces. Accion obsluhuje více než 100 klientů, mezi něž patří firmy, technologické startupy, SaaS a platformy. Zkušenosti v tomto odvětví sahají od elektronického obchodu, FinTech, zdravotnictví, pohostinství, pojištění, maloobchodu, dodavatelského řetězce, telekomunikací, veřejných služeb a mnoha dalších.

V rámci globálního posunu směrem k digitálu se všechny podniky snaží neustále znovu objevovat a poskytovat svým zákazníkům stále přesvědčivější řešení využívající digitální technologie. Accion Labs přináší zkušenosti s hlubokými inženýrskými a návrhářskými schopnostmi, které jsou nutné k provedení takových náročných iniciativ. Spojením těchto zkušeností s použitím 20+ katalyzátorů a více než 4500 globálně distribuovaných týmů lze tyto náročné iniciativy úspěšně uskutečnit.

Veracode

Přední partner AppSec pro vytváření zabezpečeného softwaru, snižování rizika narušení zabezpečení a zvyšování produktivity bezpečnostních a vývojových týmů. Díky tomu mohou společnosti používající Veracode posunout své podnikání a svět kupředu. Díky kombinaci automatizace procesů, integrací, rychlosti a odezvy pomáhá Veracode společnostem získat přesné a spolehlivé výsledky, aby zaměřily své úsilí na nápravu, nejen na hledání potenciálních zranitelností. Více se dozvíte na www.veracode.com, na blogu Veracode a na Twitteru.

Copyright © 2022 Veracode, Inc. Všechna práva vyhrazena. Veracode je registrovaná ochranná známka společnosti Veracode, Inc. ve Spojených státech amerických a může být registrována v některých dalších jurisdikcích. Všechny ostatní názvy produktů, značky nebo loga patří jejich příslušným držitelům. Všechny ostatní ochranné známky zde citované jsou majetkem příslušných vlastníků.

„Upevňujeme spolupráci s Veracode, předním světovým hráčem v oblasti zabezpečení aplikací, abychom hráli větší roli v celosvětové revoluci řízení a nasazování pokročilých bezpečnostních služeb. Tato spolupráce spojuje naše vysoce kvalitní inženýrské schopnosti s reputací a vizí Veracode pro poskytování inovací, které budou řešit výzvy a příležitosti v dnešní digitální ekonomice,“ řekl Satyajit Bandyopadhyay, Chief Customer Officer společnosti Accion.

„Jsme nadšeni z našeho partnerství s Veracode, toto nové inženýrské centrum v Praze je pro naše plány růstu v Evropě zásadní,“ doplnil Rohit Jayaswal SVP, Strategic Business společnosti Accion.

Nové inženýrské centrum v Praze aktuálně nabírá postupně pracovníky, kterých v první fázi plánuje přijmout okolo 100. První otevřené pozice jsou k dispozici zde.

Články autora Petr Jarkovský

Nejnovější články

Aktuality
Diamanty českého byznysu se zastavily v Plzni

Letošní ročník navazuje na dva předchozí základní podobou...

Do žebříčku vstupují pouze společnosti se sídlem v...

Základní Diamantový žebříček v letošním roce doplnila ještě krajská...

Nové jsou v letošním ročníku také ceny – firmy...

Cestovní ruch
Rychlé ožívání českého turistického trhu v březnu posílilo

Březnové tržby vzrostly v ČR meziročně o téměř...

Trend českých hotelů je za březen skvělý. Pokud...

Březen byl ve střední Evropě klimaticky velmi příznivý...

Smith Travel Research, americká společnost dříve známá jako...

Trendy
Saudské fondy, české startupy, mezinárodní investoři

Nebudou chybět zástupci globálně úspěšných fondů Hustle fund,...

Foundeři zde budou mít možnost oslovit širokou škálu...

Na Reflect přiletí podnikatelé a zakladatelé několika úspěšných...

Díky pozitivnímu ohlasu, kterému se minulý rok těšila...

Nejnovější Aktuality

Aktuality
Diamanty českého byznysu se zastavily v Plzni

Letošní ročník navazuje na dva předchozí základní podobou...

Do žebříčku vstupují pouze společnosti se sídlem v...

Základní Diamantový žebříček v letošním roce doplnila ještě krajská...

Nové jsou v letošním ročníku také ceny – firmy...

Aktuality
Česko se pyšní Prime High Street

Zájem prémiových značek o tuto lokalitu po odeznění...

Po pádu komunismu se pro západní značky otevřel...

Podle dostupných dat byl Cartier jedinou značkou, která...

„V Colliers se snažíme, aby se i další...

Aktuality
Kreativní Evropa přinesla českým projektům přes 5 milionů eur

Více než 3 miliony eur putovalo do audiovizuálního...

V roce 2023 získali žadatelé z oblasti audiovizuálního...

Vlajkovou lodí programu jsou Projekty evropské spolupráce. Dalšími...

Projekty podporují spolupráci napříč obory posilují evropský rozměr...

Mezioborová část programu Kreativní Evropa podporuje inovativní projekty...

V roce 2024 slaví Česká republika 20 let...

„Zlín Film Festival je příjemcem podpory programu Kreativní...